Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Informatie voor Professionals

Het Leerwerkloket is er ook voor professionals. Voor professionals hebben wij verschillende mogelijkheden:

  • Begeleid je een inwoner die vragen heeft over leren of werken. Op onze site staat veel informatie. Je kan samen met de inwoner verdiepen in deze informatie
  • Heeft de inwoner die je begeleid behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan kan diegene zichzelf aanmelden door ons contactformulier in te vullen. Als de inwoner dat prettig vindt, kan je als professional aansluiten bij het gesprek. We houden dan een driegesprek. 
  • Heb je als professional vragen op het gebied van leren en/of werken en wil je sparren met één van onze loopbaanadviseurs? Vul dan het contactformulier in, of benader een van onze collega's direct.

Informatie voor Werkgevers

Het Leerwerkloket heeft onderstaande informatie verzameld voor werkgevers. 

Duurzame inzetbaarheid

Financiële voordelen

Opleiden

SROI: social return on investment

Investeren in scholing van medewerkers loont!

Uw bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. U heeft behoefte aan vakbekwaam personeel. U overweegt misschien om iemand binnen uw bedrijf op te leiden. De overheid stimuleert een leven lang leren ook op de werkvloer. De overheid biedt financiële regelingen om werknemers binnen uw bedrijf op te leiden en om leerlingen binnen uw bedrijf op te leiden. Terug naar de schoolbanken is lang niet altijd nodig. Een maatwerkopleiding op de werkplek behoort tot de mogelijkheden. Welke financiele mogelijkheden hebt u als erkend leerbedrijf om stages (BOL) en leerbanen (BBL) te behouden? S-BB bracht ze voor u in kaart.

NIEUW: we zijn gestart met de oriëntatiecarrousels, doet u mee? En zet u de deur open voor onbekend talent? Voor meer informatie zie de flyer over de oriëntatiecarrousels. 

HANDIGE WEBSITES EN DOCUMENTEN