Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Zorg en welzijn- Oriëntatiecarrousel

Vind jij het fijn om anderen te helpen, een luisterend oor te bieden en afwisselend werk te doen? Misschien is het werken in de zorg en welzijn dan wat voor jou! De zorg en welzijn sector is een branche met veel mogelijkheden en verschillende beroepen en biedt jou goede kansen op werk.

Beroepen

Er zijn verschillende richtingen binnen de zorg en welzijn, zoals de thuiszorg, ziekenhuizen, jeugdzorg, verpleeghuizen en gehandicaptenzorg. Bij beroepen kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Helpende zorg en welzijn
  • (Persoonlijk) begeleider
  • Doktersassistent
  • Opticien
  • Sociaal werker
  • Verpleegkundige

Voor een overzicht van alle opleidingen op verschillende niveaus, klik hier.

De Oriëntatiecarrousel

Ben jij nieuwsgiering naar de Zorg en welzijn en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden die er voor jou zijn? Meld je dan aan voor de Oriëntatiecarrousel en één van onze adviseurs neemt contact met je op.

Aanmelden

 


Vind je het fijn om zelf te onderzoeken waar jouw interesse ligt? Bekijk dan onderstaande flyers met tips en informatie of klik hier voor interessante websites.