Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Techniek - Oriëntatiecarrousel

Vind jij het leuk om met je handen te werken, kan je goed nauwkeurig werken en heb je technisch inzicht? Misschien is het werken in de techniek dan wat voor jou! De techniek sector is een branche met veel mogelijkheden en verschillende beroepen en biedt jou goede kansen op werk.
 

Beroepen

Er zijn verschillende richtingen binnen de techniek, zoals de elektrotechniek, civiele techniek, autotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek.

Bij beroepen kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Monteur glasvezel, zonnepanelen, technische dienst, etc.
  • Elektricien
  • Automonteur
  • Lassers

Voor een overzicht van alle mogelijkheden rondom opleidingen en werk in de techniek op verschillende niveaus, klik hier.

De Oriëntatiecarrousel

Ben jij nieuwsgiering naar de techniek en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden die er voor jou zijn? Meld je dan aan voor de Oriëntatiecarrousel en één van onze adviseurs neemt contact met je op.

Aanmelden

 


Vind je het fijn om zelf te onderzoeken waar jouw interesse ligt? Bekijk dan onderstaande tips en informatie of klik hier voor interessante websites.