Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Overig- Oriëntatiecarrousel

Naast ons aanbod op een aantal specifieke sectoren, kun je via de oriëntatiecarrousel ook kennismaken met en een ervaring opdoen in de volgende sectoren:

  • Schoonmaak
    Activiteiten: rondleiding en een gesprek met iemand die het beroep uitoefent of een werkgever
  • Technische dienst
    Activiteiten: rondleiding en een gesprek met iemand die het beroep uitoefent of een werkgever, meelopen of eventueel een vervolgtraject
  • Receptie werk
    Activiteiten: rondleiding en een gesprek met iemand die het beroep uitoefent of een werkgever

De Oriëntatiecarrousel

Ben jij nieuwsgiering naar een van deze sectoren en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden die er voor jou zijn? Meld je dan aan voor de Oriëntatiecarrousel en één van onze adviseurs neemt contact met je op.

Aanmelden

 


Vind je het fijn om zelf te onderzoeken waar jouw interesse ligt? Klik dan hier voor interessante websites of hier voor de leerwerktrajecten in verschillende sectoren.