Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Test jezelf!

Beroepskeuzetest 123

Wil je weten welk beroep bij jou past? Doe de beroepskeuzetest van 123test en krijg inzicht in welk typisch beroep en bijbehorende werkzaamheden het beste bij je passen.

Beroepskeuzetest Nationale Beroepengids

Op de Nationale Beroepengids kan je ook een gratis beroepskeuze test doen, die inzicht geeft in wat voor soort beroepen bij je passen. 

Persoonlijkheidstype test

Ben je nieuwsgierig wat voor persoonlijkheidstype je bent? Op 16personalities kan je een gratis persoonlijkheidstest doen om te ontdekken wat voor persoonlijkheidstype je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Onverwachte mogelijkheden test

Heb je nog geen idee wat voor beroep bij je past en vind je het lastig om aan te geven wat je wel en niet leuk vindt? Dan is de onverwachte mogelijkheden test van Loopbaan Centraal wellicht iets voor jou. Met deze opdracht ontdek je onverwachte mogelijkheden voor je beroepskeuze. Je wordt uitgedaagd om na te denken over verschillende beroepen. Zo kun je onverwachte kwaliteiten bij jezelf ontdekken!