Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Rozemarijn Bruinhof, Adviseur Leren en Werken en Oriëntatiecarrousel

 

   

Mijn naam is Rozemarijn Bruinhof en ik ben werkzaam als Adviseur Leren en Werken en Oriëntatiecarrousel bij Leerwerkloket Midden-Gelderland. 

Iedere dag maak je keuzes; keuzes met kleine, maar soms ook grote gevolgen. Bij die keuzes met grote gevolgen, durf je misschien geen keuze te maken, omdat dit jouw toekomst (deels) bepaalt en dat is spannend. Wat nou als je de verkeerde keuze maakt?

Ik geloof dat als je dicht bij jezelf blijft en je jouw eigen (werk)waarden kent, je geen verkeerde keuze maakt. Voordat ik bij het Leerwerkloket ben gestart, was ik zelf ook zoekende – waar krijg ik nou energie van? Ik ben een aantal keer van baan gewisseld en zit nu helemaal op mijn plek! Dat gun ik jou ook! 😊 Ik help je graag bij het onderzoeken van jouw mogelijkheden op het gebied van leren en werken, zodat jij een keuze maakt waar je een goed gevoel bij hebt.

Vanuit de Oriëntatiecarrousel is het mogelijk om in de praktijk een ervaring op te doen om zo te ontdekken of een bepaalde sector en/of beroep bij je past. Op basis van jouw behoefte kijken we naar de mogelijkheden en als je eenmaal een doel voor ogen hebt, maken we samen een plan voor hoe je daar in stapjes kan komen. Bij iedere keuze die je maakt sluiten er deuren, maar gaan er ook weer nieuwe deuren open. Ben jij klaar voor de volgende stap of wil je alvast onderzoeken in de praktijk waar jouw interesse en mogelijkheden liggen? Meld je dan aan voor een adviesgesprek!

Rozemarijn Bruinhof
Adviseur Leren en Werken
06 59836151
rozemarijn.bruinhof@leerwerkloket.nl