Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Gewoon DOEN. Dat is het advies van Reni.

Ontmoet Reni, een enthousiaste young professional van 31 jaar oud. Als bevlogen masseuse is zij niet alleen actief in haar vak, maar ook aangesloten bij een vrouwennetwerk en voortdurend bezig met haar persoonlijke ontwikkeling. Reni koestert passie voor haar werk als zelfstandige en put er veel plezier uit. Desondanks besloot ze aan te kloppen bij het Leerwerkloket, op zoek naar ondersteuning bij het vinden van een baan in loondienst. Haar verlangen naar zekerheid, een stabiele basis in combinatie met haar zelfstandige praktijk, dreef haar naar deze stap.

"Ik nam contact op met het Leerwerkloket omdat ik echt hulp nodig had bij het zoeken naar werk. Bij de eerste ontmoeting met mijn adviseur voelde ik meteen een klik. Haar stem was prettig en ze had een duidelijke visie op het proces dat ik zou gaan volgen."

Afbeelding
Reni
CV, LinkedIn en Netwerken

Samen met haar adviseur besprak Reni verschillende aspecten van solliciteren, waarbij ze haar CV, LinkedIn-profiel en netwerk benutte.

 

"Tijdens onze eerste afspraak hebben we mijn CV samengesteld, wat meteen een succes was. Dankzij de professionele aanpak en het geduld van mijn adviseur behaalden we goede resultaten. Het is echt waardevol dat jullie naar mensen luisteren, meeleven en altijd beschikbaar zijn voor telefonisch contact om te vragen hoe jullie verder kunnen helpen. De steun die ik van mijn adviseur heb ontvangen, maakt me echt dankbaar voor de tijd die zij heeft geïnvesteerd."

 

Nieuwe baan

Na het opstellen van haar CV solliciteerde Reni met succes. Het bedrijf waar ze momenteel nog steeds werkt, zag haar professionele CV en nodigde haar meteen uit voor een gesprek.

 

Kwaliteiten

De adviseur en Reni onderzochten samen waar haar kwaliteiten lagen en hoe ze deze kon benutten.

 

"Ik weet nu beter waar ik naartoe wil groeien en waar ik goed in ben. Gesprekken en een luisterend oor waren essentieel in moeilijke situaties tijdens mijn zoektocht naar werk. Ik wil graag verder studeren, maar ik wil alles eerst op orde hebben."

 

Geniet van alle mogelijkheden die er zijn

Denk je erover om contact op te nemen met het Leerwerkloket? Reni geeft het volgende advies: 

"Gewoon DOEN. Twijfel niet en zoek hulp, ga leren, groeien, ontdekken en geniet van alle mogelijkheden die er zijn."

 

Reni heeft prachtige dromen voor de toekomst: "Ik zou heel graag de Spaanse taal willen studeren en mijn eigen massagesalon willen openen in Nederland, en later ook in Spanje. Ik wil veel mensen ontmoeten en helpen."

 

Wil je net als Reni persoonlijk advies van een van onze adviseurs? Meld je dan aan voor een gesprek. 

 

Aanmelden