Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Wandelcoaching Park Sonsbeek 3 augustus

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Park Sonsbeek, Arnhem

Wil jij aan de slag met jouw loopbaan, maar wee je niet hoe? Wil jij ander werk, maar weet je niet goed wat bij je past en waar je enthousiast van wordt? Weet je welke richting je op wil, maar nog niet hoe je dit kan bereiken?

Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!

Waarom wandelcoaching?
  • Gedachten komen tot rust en er ontstaat ruimte voor iets nieuws.
  • Je komt makkelijker tot de kern van de zaak als je beweegt.
  • Je gedrag is authentieker en je bent meer in contact met gevoelens en kracht.
  • Het wandelen geeft letterlijk lucht.
Wat gaan we doen?

Tijdens de wandelcoaching word je begeleid door twee van onze loopbaanadviseurs en wandel je samen met maximaal 5 andere deelnemers in Sonsbeekpark Arnhem om te werken aan jouw loopbaanvraag en -doel. In tweetallen zal je elkaar vragen stellen. De wandelcoaching is geheel kosteloos. Vooraf de wandeling ontvang je tijdig een e-mail met meer informatie. 

Loop jij met ons mee?

Aanmelden kan door onderstaand contactformulier in te vullen. Wandelcoaching wordt op meerdere dagen aangeboden, dus geef bij de inschrijving duidelijk aan dat je mee wil doen aan de wandelcoaching op bovenstaande datum. Wij streven ernaar om je binnen vijf werkdagen na aanmelding te bevestigen of je deel kunt nemen aan de wandelcoaching op jouw voorkeursdag. 

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  middengelderland@leerwerkloket.nl