Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Tijd voor Techniek, Bouw en Groen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Werkplein UWV Boulevard Heuvelink 4 Arnhem

Ben jij geïnteresseerd in werken in Techniek, Bouw of Groen? En zou je graag eens onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden hierin zijn? 30 november organiseert het Werkgeversservicepunt een Meet & Greet met diverse werkgevers uit de omgeving.

Vacatures én leer- en werktrajecten

Of je nou op zoek bent naar een baan, je wilt oriënteren op nieuwe carrièremogelijkheden of meer wilt weten over leer- en werktrajecten; op het Werkplein vind je wat je zoekt. Zo zijn er werkgevers aanwezig die je graag alles vertellen over hun verschillende korte leer-/werktrajecten, maar hebben we ook uiteenlopende vacatures waar we graag met je over in gesprek gaan.

Aanmelden

Heb je interesse, meld je dan aan vóór vrijdag 17 november 2023. Aanmelden kan per email naar cathelijne.cornelissen@uwv.nl of joyce.roozeboom@uwv.nl