Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Open middag Leerwerktraject IT (voor begeleiders van inwoners met ASS)

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Specialized Brains ICT, Nijverheidsstraat 4, Zevenaar

Onderstaande evenement wordt georganiseerd door het Werkgevers Servicepunt. Wil je meer informatie? Onderaan dit bericht vind je de contactgegevens. 

Leerwerktraject IT
Tijdens de open middag van Specialized Brains ICT maak je kennis met het leerwerktraject voor IT'ers met autisme voor de functie van Software Test Engineer. Dit traject start in het najaar. Na het behalen van een branche erkend certificaat is er een baangarantie. Naast kennis leren deelnemers ook sociale- en arbeidsvaardigheden. Een IT achtergrond is geen vereiste voor dit traject.

Voor wie
De open middag en kennismaking met het leerwerktraject is bedoeld voor consulenten van gemeenten, UWV adviseurs, re-integratiebureaus en onderwijsinstellingen die kandidaten met autisme begeleiden naar werk. Ook de kandidaten zelf zijn van harte welkom om deel te nemen. 

Locatie
Specialized Brains ICT, Nijverheidsstraat 4, Zevenaar.
Op 10 minuten loopafstand van station Zevenaar. Parkeren kan in de nabije omgeving. 

Deelname
Ben je geïnteresseerd in deelname, stuur dan een mailtje naar Ellen Wortel via e.wortel@wsp-mg.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Barry Beijer 06 - 11 03 64 47 of Ellen Wortel 06 - 52 81 10 90.