Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

ICT Oriëntatiedag Techgrounds

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online
Herken je dit?

Je hebt interesse in technologie en je hebt al de eerste stappen gezet door de gratis Techgrounds Guide te doen. Je hebt geproefd van de mogelijkheden in IT, maar je bent er nog niet helemaal uit welke IT-richting bij jou past.

Cursussen, workshops, webinars - er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel IT-beroepen. Maar wat moet je kiezen? Waar ga jij gelukkig van worden? Weet je wel zeker dat voor IT wil kiezen, want er zijn nog veel meer sectoren met nog veel meer banen. Maar waar ga jij blij van worden? Je bent heel veel tijd kwijt aan een baan, dan kan het maar beter iets leuks en nuttigs zijn, waar je ook het meest mee verdient.

Voelt dit als jouw verhaal?

Dan hebben we iets speciaals voor jou: onze GRATIS IT-oriëntatiedag is precies wat je zoekt.

Aanmelden Techgrounds IT oriëntatiedag

Deze dag is ontworpen om jou de inzichten te geven die je nodig hebt om in 1 dag te ontdekken of IT überhaupt iets voor jou is.

De komende periode organiseren we meerdere oriëntatiedagen. Kies de dag en tijd die het beste in je agenda past. Je zou 5 of 20 september al deel kunnen nemen aan een IT-oriëntatiedag!

Deze oriëntatiedag is voor jou als je:

✔️ Zoekende bent naar een carrière die bij je past

✔️ Twijfelt hoe en bij welke opleider je het best kunt omscholen

✔️ Behoefte hebt aan ervaringsverhalen, begeleiding en praktische tips

✔️ Een netwerk wilt opbouwen in de IT-sector

✔️ De volgende stap in je IT-carrière wilt zetten

Als je jezelf herkent in één of meer van de bovenstaande punten, dan is het tijd om deze kans te grijpen.