Blijf leren

Blijf ontwikkelen

ICT Oriëntatiedag Techgrounds

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online

Herken je dit?

Je hebt interesse in technologie en je hebt al de eerste stappen gezet door de gratis Techgrounds Guide te doen. Je hebt geproefd van de mogelijkheden in IT, maar je bent er nog niet helemaal uit welke IT-richting bij jou past.

Cursussen, workshops, webinars - er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel IT-beroepen. Maar wat moet je kiezen? Waar ga jij gelukkig van worden? Weet je wel zeker dat voor IT wil kiezen, want er zijn nog veel meer sectoren met nog veel meer banen. Maar waar ga jij blij van worden? Je bent heel veel tijd kwijt aan een baan, dan kan het maar beter iets leuks en nuttigs zijn, waar je ook het meest mee verdient.

Voelt dit als jouw verhaal?

Dan is de online IT-oriëntatiedag iets voor jou.

Aanmelden Techgrounds IT oriëntatiedag

Deze dag is ontworpen om jou de inzichten te geven die je nodig hebt om in 1 dag te ontdekken of IT überhaupt iets voor jou is.

Wat is de Techgrounds IT-oriëntatiedag?

Werkzoekenden en mensen met een omscholingswens kunnen in één dag ontdekken wat IT is en/of IT bij hen past. Je leert ook welke vervolgstappen je kunt nemen naar een loopbaan in IT, ontmoet opleiders en mensen die de sprong al hebben gewaagd en omgeschoold zijn. De IT-oriëntatiedagen van Stichting Techgrounds zijn toegankelijk, inspirerend én 100% gratis!

Hoe ziet de oriëntatiedag eruit?​

De IT-oriëntatiedag heeft het karakter van een informatiedag, met een duidelijk programma. De dag is inspirerend en helpt de omscholer/ werkzoekende op weg. Daarnaast helpt het Loopbaanbegeleiders om een beter beeld te krijgen van IT en zo klanten beter op weg te helpen.

Krijg antwoord op vier vragen:

  • Is omscholing iets voor mij?
  • Welke richtingen zijn er in de IT?
  • Bij welke richting horen welke IT-banen?
  • Welke IT-opleiding brengt mij bij welke IT-baan?