Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Gelderse Open Horecadagen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Verschillende horecazaken in Gelderland

Wil je ontdekken of de horeca iets voor jou is? Kom dan naar de Gelderse Open Horecadagen! 

Tijdens de Gelderse Open Horecadagen zetten Gelderse horecabedrijven hun deuren open. Ze geven jou een kijkje in de keuken!  Zo kun je ervaren, zien, proeven en voelen hoe het is om in de horeca te werken.

Je kan bijvoorbeeld meekijken in de keuken van een restaurant, of achter de bar leren hoe je als een ware barista de perfecte cappuccino kan maken. Kortom: een unieke kans om kennis te maken met deze prachtige branche in onze provincie.

Kom jij ook langs?

Bekijk de deelnemende horecazaken

Staat er geen restaurant tussen bij jou in de buurt? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland. Zij hebben een groot netwerk met horecazaken. Ze informeren je graag over de mogelijkheden of regelen een afspraak met een horecazaak. 

Stuur een mail naar Kandidaten@wsp-mg.nl en vermeld in het onderwerp Gelderse Open Horecadagen.