Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Oriëntatiecarrousel

 Wil je kennismaken met een (nieuwe) sector of beroep? Wil je ervaren of het iets voor jou is? En wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?
Meld je dan aan voor de Oriëntatiecarrousel!

Aanmelden
Wat is de Oriëntatiecarrousel?
De Oriëntatiecarrousel is een manier waarmee jij kunt ontdekken en ervaren of een bepaalde sector en/of beroep bij jou past. Zodra je dit weet, kijken we met je mee welke mogelijkheden er zijn voor jou om hier te komen. Samen met jou maken we een plan voor de korte en lange termijn.Wat kan ik verwachten?
Afhankelijk van jouw behoefte kun je één of meer activiteiten van de Oriëntatiecarrousel doorlopen. Zo kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen bij een school of een werkgever, zodat je een beeld krijgt van een sector in de praktijk. Je kan in gesprek met mensen die het werk al doen en mogelijk een dagje meelopen om te ervaren of jij het leuk vindt!

Voor wie is de Oriëntatiecarrousel?
De Oriëntatiecarrousel is er voor iedereen die wil ontdekken en ervaren of een bepaalde sector en/of beroep iets voor diegene is. Het maakt niet uit of je op dit moment werkt, een uitkering ontvangt, geen inkomen hebt, of zelfstandig ondernemer bent. Iedereen is welkom!

Zie je dit wel zitten? Meld je dan aan voor de Oriëntatiecarrousel!
Aanmelden

Sectoren en beroepen
We hebben contacten met een aantal werkgevers in de regio waarmee we jou in contact kunnen brengen. Bijvoorbeeld in de techniek, zorg en welzijn en bouw. Wil je weten of we ook mogelijkheden hebben in een andere sector? Neem dan contact met ons op.

Vind je het fijn om zelf onderzoek te doen naar bepaalde beroepen en/of sectoren? Ga dan naar onze sectorenpagina voor informatie en tips.

Heb je vragen over de Oriëntatiecarrousel?
Neem dan contact op met onze adviseur: Rozemarijn Bruinhof.
Ze is bereikbaar op 06-59836151en 
rozemarijn.bruinhof@leerwerkloket.nl.
Ook als je twijfelt of de oriëntatiecarrousel wat voor je kan betekenen kun je contact opnemen.
​​​​​