Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Mirjam van Setten, Adviseur Leren en Werken

 

   

Mijn naam is Mirjam van Setten en ik werk als Adviseur Leren en Werken bij Leerwerkloket Midden Gelderland. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van mensen begeleiden, coachen en bemiddelen richting werk. Hierbij de nadruk op de ontwikkeling van mensen in loopbaan- en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een opleiding of zoek je een beroep dat bij jou past? Weet je nog niet wat je echt wilt en heb je behoefte aan begeleiding naar/bij de juiste keuzes? Wil je een opleiding combineren met een stage of een vak leren in de praktijk? Of ben je werkloos en wil je je kansen vergroten via om-of bijscholing?

Het Leerwerkloket Midden Gelderland geeft onafhankelijk en kosteloos advies en informatie over scholing en over kansen & ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt. Denk hierbij aan: hulp bij beroepskeuze, de kortste weg naar de juiste opleidingen en advies over vacatureaanbod in de regio.

Samen met jou bekijken we je wensen en mogelijkheden en komen we met een advies op maat.

Mirjam van Setten
Adviseur Leren en Werken
06 - 58081773
mirjam.vansetten@leerwerkloket.nl