Blijf leren

Blijf ontwikkelen

Kiki Knaven, Adviseur Leren en Werken

 

   

Mijn naam is Kiki Knaven. Tijdens mijn opleiding commerciële economie heb ik een minor Trainen en Coachen gevolgd. Ik ontdekte dat hier mijn passie ligt en na mijn studie ben ik opzoek gegaan naar een passende vervolgstap. Middels het traineeship van het UWV heb ik de opleiding HBO loopbaancoach kunnen doen en ben ik in 2022 begonnen bij het Leerwerkloket. En hier zit ik helemaal op mijn plek! Dagelijks mag ik mij bezig houden met mensen adviseren en coachen op het gebied van ontwikkeling. Bij het Leerwerkloket voel ik mij betekenisvol en dat geeft energie. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en dat gun ik jou ook!

Heb je vragen over leren of werken? Wil je onderzoeken welke stappen je kan zetten in jouw loopbaan? Ik ga graag met je in gesprek. Samen gaan we op ontdekkingstocht. Wat geeft jou energie, wat zijn je talenten, wat past bij je en hoe kom je daar? Stap voor stap gaan we dit onderzoeken.

Dus kan je hulp gebruiken op het gebied van leren en werken? Meld je dan aan voor een adviesgesprek of kom naar ons inloopspreekuur.

Kiki Knaven
Adviseur Leren en Werken
06 15630688
kiki.knaven@leerwerkloket.nl