Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Karin van Onna, Adviseur Leren en Werken

 

   

Mijn naam is Karin van Onna en ik werk sinds 2016 als Adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket Midden-Gelderland.

Ooit ben ik mijn loopbaan begonnen als kapster en heb ik alle diploma’s behaald om een eigen zaak te kunnen beginnen. Mijn ouders hadden een kapperszaak en deze kon ik overnemen, maar hoe fijn ik het contact met klanten ook vond en hoe mooi het beroep van kapster ook is, ik moest er niet aan denken om dit de rest van mijn leven te blijven doen. Ik wilde meer en zo ben ik begonnen aan een korte omscholing en ben ik in een andere baan terecht gekomen.

Het was op dat moment een grote stap in het onbekende, maar wát ben ik blij dat ik het toen gedaan heb. Er was moed en lef voor nodig, maar die állereerste stap naar omscholing heeft bij mij geleid tot nog meer stapjes en stappen. Je kunt zeggen dat een leven lang leren mij wel op het lijf is geschreven, want ik ben in april weer begonnen aan een korte opleiding van 5 maanden en ik ben nu 61 jaar. Echt heerlijk om te groeien, nieuwe dingen te leren, andere werksituaties en collega’s te hebben. Alle acties hoe klein of groot, hebben mij gebracht waar ik nu ben. Mijn werk als Adviseur bij het Leerwerkloket is mijn droombaan en alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en werkervaring in heb opgedaan, daar heb ik nu profijt van. Ik word betaald voor iets wat bij mij past en wat ik supergraag doe. Hoe mooi is dat?

Heb jij ook belangstelling? Dan help ik jou graag op weg. Ik heb niet alle antwoorden en oplossingen paraat, maar ga samen met jou zoeken naar mogelijkheden wat je zou kunnen doen om je doel (opleiding/baan) te bereiken waarna je zelf weer verdere stappen op de arbeidsmarkt kunt zetten.

Hartelijke groet, 

Karin van Onna
Adviseur Leren en Werken
06 52513634
karin.vanonna@leerwerkloket.nl