Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Fieka Kerkhof, Adviseur Leren en Werken

 

   

Sinds 1996 werk ik met mensen die zoeken naar werk, vragen hebben over scholing, vragen hebben over keuzemogelijkheden enzovoort.

Ik heb de Akademie Mens en Arbeid bij Fontys in Tilburg gevolgd, richting beroepskeuzeadviseur. Na mijn studie heb ik ongeveer 10 jaar gewerkt bij Arbeidsvoorziening en 17,5 jaar op een middelbare school als decaan voor havo/vwo jongeren. Sinds november 2020 werk ik bij het Leerwerkloket.

Al deze jaren ben ik het gesprek aangegaan met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden, die zoekenden zijn, die loopbaan- en of scholingsvragen hebben.

Gedurende mijn werkzame leven heb ik nog verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder post-hbo loopbaanadviseur en wandelcoaching.

Mocht jij ook zoekende zijn, even niet meer weten welke keuzes je wilt maken en wil je hier graag met een loopbaanadviseur over van gedachte wisselen, neem dan contact op met het Leerwerkloket Midden Gelderland en doe verzoek voor een gesprek.

We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Met een of meerdere gesprekken, we kunnen gebruik maken van testen en/of andere inspiratiebronnen. Je kunt ook meedoen met wandelcoaching.

Kortom jij bent aan zet bij het Leerwerkloket en wij doen ons best om je verder te helpen.

Tot ziens!

 

Fieka Kerkhof
Adviseur Leren en Werken
06 50029512
fieka.kerkhof@leerwerkloket.nl