Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Agenda

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief? Hoe gebruik je LinkedIn? Het webinar archief is voor iedereen gratis toegankelijk. Je vindt hier veel interessante webinars die je kunnen helpen richting werk.
Afbeelding
Webinars
Ontdek in één dag wat IT is en/of IT bij je past. Je leert ook welke vervolgstappen je kunt nemen naar een loopbaan in IT, ontmoet opleiders en mensen die de sprong al hebben gewaagd en omgeschoold zijn. De IT-oriëntatiedagen van Stichting Techgrounds zijn toegankelijk, inspirerend én 100% gratis!
Afbeelding
Techgrounds
Wil jij aan de slag met jouw loopbaan, maar wee je niet hoe? Wil jij ander werk, maar weet je niet goed wat bij je past en waar je enthousiast van wordt? Weet je welke richting je op wil, maar nog niet hoe je dit kan bereiken? Loop dan met ons mee!
Afbeelding
Wandelcoaching