Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Artikel

Oriëntatiecarrousel (oud)

Afbeelding
Illustratie van carrousel met verschillende beroepen

Type traject:
Het Leerwerkloket organiseert ontmoetingen tussen werkgevers en inwoners met als doel een ervaring te bieden aan inwoners om zich te oriënteren op een (onbekende) sector of beroep.

Functieomschrijving: 
Oriënteren in de zorg & welzijn, techniek, bouw of infra?
In samenwerking met een aantal werkgevers en scholen hebben we mogelijkheden voor inwoners om een ervaring op te doen in deze sectoren. Denk aan een snuffelstage, gesprek met iemand die het beroep doet waarover jij meer wilt weten of een rondleiding bij een bedrijf.

Ben je enthousiast over het beroep/de sector na jouw oriëntatie ervaring? Super! Het Leerwerkloket kan samen met jou een plan opstellen hoe jij jouw doel kunt bereiken. Bijvoorbeeld: het vinden van een leerwerktraject, baan of passende opleiding.

Kom je tijdens de oriëntatiecarrousel tot de conclusie dat het beroep/de sector toch niet bij jou past? Geen probleem! Het Leerwerkloket kan ook dan met je meedenken over de mogelijkheden in andere sectoren.

Voor wie?
Alle inwoners van Midden Gelderland die interesse hebben om hieraan deel te nemen. Ervaring is niet vereist, interesse en motivatie wel 😊

Kosten?
Er zijn geen kosten aan verbonden, deelname is gratis.

Aanbieder:
Leerwerkloket Midden Gelderland in samenwerking met het Onderwijs en het Bedrijfsleven

Situatie van doelgroep:
Scholier, voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), starter, werkende, zelfstandig ondernemer

Regio:
Midden Gelderland

Meer informatie: 
Klik hier voor de Flyer Orientatiecarrousel

Aanmelden?
Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op!

Aanmelden