Hét startpunt bij vragen over leren en werken!

We geven onafhankelijk advies op maat en helpen jou in je zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met scholingsvragen. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in onze regio bij elkaar. Dit doen we samen met regionale partners, door een leven lang leren én werken te stimuleren.

Artikel

Boost je business met de ondernemers voucher!

De gemeente Arnhem biedt een gratis voucher van maximaal €500 aan kleine ondernemers. Daarmee kan je zelf hulp inhuren om je bedrijf een boost te geven. Denk bijvoorbeeld aan bijscholing, het digitaliseren van bedrijfsprocessen of het bespreken van een (nieuwe) marketingstrategie. Mede-ondernemers in Arnhem staan voor je klaar om je hierbij te helpen.


Weten of jij die voucher kan aanvragen? Kijk dan op www.arnhem.nl/voucher. Daar lees je ook meer informatie over de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier.

Heb je zelf een adviesbedrijf of verleen je diensten die andere ondernemers kunnen helpen? Kijk dan ook even op de website hoe de voucher voor jou kan uitpakken.

Afbeelding
Foto Boost your Business